Lesrooster

Het huidige lesrooster is als volgt:

  • Maandagavond 20:00 – 21:00 –  Online Yoga Flow een afwisselende yogales waarin we bewegen op onze adem. Deze yogales is geschikt voor beginners.
  • Woensdagavond 20:00 – 21:00 –   Online Yoga Flow – een afwisselende yogales waarin we bewegen op onze adem. Deze yogales is geschikt voor beginners.
  • Zondagochtend 10:00 – 11:00 – Online Wake-Up Sunday Een fijn begin van je zondagochtend waarbij je rustig wakker wordt en we opbouwen naar een fijne yoga ‘flow’. We bewegen op de adem.

Aanmelden voor een les kan via de e-mail. Je krijgt na aanmelding de instructies om mee te doen met de les. Houd je spambox in de gaten!

Er wordt momenteel gewerkt aan een registratiesysteem waarin je jezelf kan aanmelden voor lessen en abonnementen kan aanschaffen.

Voorkeur voor een andere dag, tijdstip of andere vorm van yoga? Laat het weten door een e-mail te sturen naar info@yogahour.nl.

Let op: Houd je spambox in de gaten, soms komen de e-mails daar helaas in terecht. Voor de zekerheid kan je je mobiele telefoonnummer in je e-mail vermelden. Dan ontvang je een SMS zodra je een reactie hebt.