Online yoga

Vooraf aan de les

Aanmelden voor een les

Aanmelden gaat momenteel per e-mail. Geef in je e-mail aan voor welke les je je wilt aanmelden en eventueel welk product je wilt kopen.

Na betaling ontvang je de link om mee te doen met de les.

‘Inloggen’ in de les

Voor de online yogalessen ontvang je een link voor de yogales waarvoor je je hebt aangemeld. Vanaf een kwartier voor aanvang is de docent aanwezig om je te helpen met het testen van je audio en video. Als je meer persoonlijke aandacht tijdens de les wilt ontvangen is het fijn om je webcam aan te zetten. Zo is het mogelijk om verbeteringen in je houding te ontvangen, zonder dat je naar een yogastudio moet.

Heb je last van blessures of medische beperkingen? Geef dit door aan de docent! Dit kan via een chat-bericht, de telefoon of via de e-mail. Tijdens de les zullen er variaties worden gegeven om de houding beter passend te maken. Blijf altijd luisteren naar je eigen lichaam! Voelt het niet goed? Doe het dan niet!

Tijdens de les

Microfoon uit

Tijdens de yogales is de microfoon van iedereen, behalve van de docent, uit. Hierdoor heeft niemand last van bijvoorbeeld blaffende honden, drukke kinderen, deuren, deurbellen, etc.

Last van pijn of blessures?

Heb je ergens last van pijn, of voelt het niet goed? Zorg dat je webcam aan staat en zwaai enthousiast naar de camera. Hiermee trek je de aandacht van de docent. Vervolgens kan je wijzen waar je pijn voelt. De docent zal dan proberen om aanpassen te geven voor dit specifieke deel. Je kan het eventueel ook via de chat doen, alleen is het lastiger om dit tijdens de les in de gaten te houden. Na afloop van de les kan je ook aan de docent vragen wat een mogelijke aanpassing voor de houding kan zijn.

Na de les

Na afloop van de les is de docent aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen. Zie je een verbeterpunt? Geef dit vooral door (mag ook per e-mail of telefoon). Hierdoor worden de lessen namelijk beter. Vond je de les fijn? Ook dit is fijn om te horen. Ook als je de les fijn vond kan je dit doorgeven.

Wat heb ik nodig?

Een computer met audio en een microfoon, een yogamat en bij voorkeur ‘props’ (accessoires). Klik hier voor de volledige lijst met benodigdheden en hun uitleg. Je kan zelf kiezen welke props je aanschaft.