Online yoga workshop

Op zoek naar een leuke ontspannende activiteit voor met vriendinnen? In deze online yoga workshop krijg je standaard 1 uur yogales. Deze is uit te breiden met een of meerdere opties.

Wat kan je verwachten?

  • Online yogales van 1 uur.
  • Optie: leren mediteren van 30 minuten.
  • Optie: leren ademen van 30 minuten.
  • Optie: afsluitende online thee sessie met een speciaal theerecept. De thee sessie duurt 30 minuten.

De online yoga workshop is ook geschikt voor beginners!

Prijzen

De prijzen voor de yoga workshop is 75 euro. Dit is ongeacht het aantal deelnemers (max. 10 deelnemers). Doe je de workshop samen met 9 vriendinnen, dan betaalt iedereen dus maar 7,50 euro!

De workshop valt uit te breiden met extra opties. Kies zelf welke opties het beste past bij jullie wensen en beschikbare tijd.

Optioneel: leren ademen

De online yogaworkshop kan uitgebreid worden met een korte introductie op ademhalingstechnieken. In deze extra sessie leer je een ademhalingstechnieken die je zelf kan gebruiken om tot rust te komen.

Deze optie is 45 euro extra voor de hele groep.

Optioneel: leren mediteren

De online yogaworkshop kan uitgebreid worden met een korte introductie op mediteren. In deze extra sessie leer je een meditatietechniek die je zelf kan gebruiken om tot rust te komen.

Deze optie is 45 euro extra voor de hele groep.

Gietijzeren theepot met theekopje

Optioneel: thee sessie

Hiervoor krijg je per post de thee voor de theesessie thuisgestuurd. Een heerlijke rustgevende thee om na afloop van te genieten en na te praten.

Deze optie is 10 euro extra per persoon.

Bundelaanbieding

De volledige workshop (2,5 uur totaal) kan ook als bundel worden aangeboden. De exacte prijs is dan afhankelijk van het aantal personen.

Boeken

Het boeken van deze workshop kan door een e-mail te sturen naar: yogaworkshop@yogahour.nl of per telefoon.