Over Yoga Hour


ripples-drop

Een uurtje voor jezelf

Yoga Hour is ontstaan vanuit de gedachte:

“Een uurtje voor jezelf”.

Plof je ‘s avonds na werk op de bank? Geen energie meer nadat je kinderen op bed liggen? Behoefte aan wat anders dan TV kijken? Doe mee met live online yogalessen. Pak dat moment voor jezelf om weer bij te komen.

In ons drukke leven is het belangrijk dat we regelmatig voor onszelf zorgen. Het hoeft niet altijd een uur te zijn. Zelfs met 5 minuten kan je al wat bereiken. Het liefst natuurlijk elke dag.


Yoga Hour

Yoga Hour streeft naar een hoge kwaliteit (online) yogalessen. Zodat jij vanuit het comfort en gemak van je huis, een vergelijkbare ervaring hebt als op de yogaschool.

Bij Yoga Hour ontvang je live yogalessen met meer persoonlijke aandacht dan via online video’s. Alle lessen worden in groepen gegeven, net zoals op de yogastudio of fitness-school.

Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan de yoga-houdingingen, het luisteren naar je eigen lichaam, (omgaan met) blessures en mogelijkheden om jezelf uit te dagen.


personal-attention_small

Persoonlijke aandacht

Iedereen is belangrijk, uniek en welkom bij Yoga Hour. Ondanks dat we niet in dezelfde ruimte zijn weet de docent gewoon je naam en waar je sterke/zwakke punten liggen.

Samen werken we eraan om jouw yoga-ervaring zo fijn mogelijk te maken. Daarom biedt Yoga Hour een gratis kennismakingsgesprek aan. Je bent geen ‘nummertje’, je bent een persoon.


Yoga Hour registered teacher through Yoga Alliance

Gekwalificeerd

De yogalessen van Yoga Hour worden gegeven door Stephanie. Ze heeft gecertificeerde Yoga Alliance opleidingen gevolgd in Vinyasa en Yin yoga. Daarnaast heeft Stephanie veel ervaring met verschillende vormen van yoga. Meer weten over Stephanie? Klik hier.

Doorontwikkelen is belangrijk. Daarom is Stephanie continue bezig haar kennis te verbeteren en te verdiepen. Denk hierbij aan specifieke trainingen; bijvoorbeeld yoga voor de heupen.

De kwaliteit van de lessen zijn bij Yoga Hour van belang.


Kwaliteit audio en video

Vrijwel alle yogastudio’s die online lessen geven maken gebruik van een tablet met bluetooth oordopjes voor de audio en video. De kwaliteit van beide is soms ver te zoeken. Wat invloed heeft op jouw yoga-evaring thuis.

Yoga Hour kan niet garanderen dat het altijd 100% goed gaat, we zijn namelijk allemaal afhankelijk van technologie (zoals we allemaal weten laat technologie ons weleens in de steek). Wat Yoga Hour wel kan beloven is continue te willen verbeteren om jouw yoga-ervaring zo goed als mogelijk te maken.


Samen verbeteren

Samen verbeteren

Mocht je voor, tijdens of na je yogales op- of aanmerkingen hebben laat dit alsjeblieft weten! Alleen op deze manier kan jouw yoga-ervaring nog beter worden.

Positieve ervaringen zijn ook natuurlijk welkom!