Over Stephanie

Stephanie volgde haar eerste yogales bijna 10 jaar geleden uit behoefte om stress te verminderen. Haar eerste yogales had niet helemaal het gewenste effect. De yogadocente was zweverig en niet ‘down to earth’. Stephanie besloot toen yoga via video’s te volgen. Een aantal jaar later keerde ze alsnog terug naar een yogastudio. Direct na het afronden van haar master besloot ze een yogadocentenopleiding te doen, als cadeau aan zichzelf. Tijdens de opleiding vielen er ‘dingen op hun plek’.

Yoga heeft gezorgd voor een ander perspectief in het leven. Een diepere rust, maar ook beter luisteren naar signalen van het lichaam zoals stress en emoties.

Stephanie vindt het belangrijk dat iedereen welkom is en gemak voelt bij het deelnemen. In de lessen staan het luisteren naar het eigen lichaam (en geest) en de omgang met blessures/lichamelijke beperkingen centraal.

Ze houdt niet van stilstaan en is daarom continu bezig om zichzelf te ontwikkelen. Zo leest ze boeken, volgt ze trainingen en workshops en daagt ze haarzelf uit om moeilijke yogahoudingen te leren.

Doordat ze van nature niet sterk is, gebruik ze yoga naast rust en ontspanning ook als een manier om spierkracht te ontwikkelen. Om zichzelf uit te dagen heeft ze als doel gesteld om een handstand te kunnen voor 31 december 2021. Volg haar ervaringen en pad om hier te komen!

In haar vrije tijd houdt Stephanie van (vegan) koken, hiken/wandelen, lezen, zeilen en duiken. Stiekem is ze ook een nerd en vaak bezig met computers, programmeren en elektronica.